keskiviikko 6. elokuuta 2014

Kiitoksen Voima

 Kiitollisuudella on mahtava voima. Osaatko sinä olla nyt kiitollinen kaikesta siitä, mitä sinulla juuri nyt on? Itse olen huomannut, kuinka kaipaan esimerkiksi niitä asioita, joita elämässäni oli vuosi sitten. Silloin en täysin osannut niistä nauttia, kun halusin lisää ja parempaa. Haluaminen ja kehittyminen ovat luontaisia liikuttavia voimia ihmiselämässä, joten ne ovat todella arvokkaita asioita nekin. Mutta sehän vasta hienoa onkin, kun oivaltaa, kuinka hienoa ja mahtavaa kaikki JO NYT on! Kiitollisuuden voima avaa meille ovet iloon ja läsnäoloon. Elämän hengittämiseen hetkessä.


Kivikoti ja FORTE-KIVITALOT on pitkäaikainen yhteistyökumppanini. Oli aivan mahtavaa olla töissä mukana Jyväskylän asuntomessuilla edustamassa heitä kiitollisena saamastani tuesta.


 Tässä aurinkoista näkymää Villa Lumouksen uima-altaalta. Kyseinen talo sai kehuja monen monelta messukävijältä ja on vahva ehdokas äänestysvoittajaksi tällä viikolla päättyvillä asuntomessuilla.
 

 tässä keittiötä

ja lumoavaa olohuonetta

Tässä Raimo Räisänen, joka on suunnitellut sekä rakentanut Lumoavan ja inspiroivan talon.

Tässä poseerataan yhdessä Timo Ruohon kanssa. Alunperin Kivikodin Timo on ollut mukana alusta asti tukemassa, kun lähdin rohkeasti kohti ammattilaisurheilijan uraa. Suurkiitos Timolle! Timon kommentit minulle mm. siitä, kuinka inspiroiva ja energinen olen, ovat auttaneet minua oppimaan kuka olen. Tässä arvokas esimerkki siitä, kuinka löydämme itsemme toistemme kautta, ja siitä kuinka arvokkaita peilejä toiset ihmiset meille ovat.

Fendari on Forte-Kivitalojen toinen talo tämän vuoden messualueella. Tässä rentouttavan tuoksuinen sauna. Voit kuvitella tuoreen puun tuoksun.

Tässä inspiroiva lastenhuone.

Tässä kuvaa takapihalta ja näkymää myös kivan laajalta 60 neliön terrasilta, jossa voi järjestää vaikka tanssit ;)

Villa Lumouksen sisäänkäynnin edessä vasemmalla näkyy vihreä sadeveden keräin.

Kiitos

Kun haluat suunnitella ja rakennuttaa unelmien talosi luontoisesta kivimateriaalista, niin täältä löydät siivet ja perustukset unelmillesi: www.fortekivitalot.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti