tiistai 27. syyskuuta 2016

Herääminen Ykseyteen kurssin kokemuksia

Eija-Mariian ohjaama herääminen ykseyteen kurssi oli elämäni voimakkain ja syvimmältä puhdistava kokemus. Ensimmäisen päivän jälkeen olo oli uskomaton. Mielen oli vaikea uskoa olotilaa mahdolliseksi. Kaikki tuntuu fantastiselta ja aikaisemmin vaikeat asiat kuten esimerkki parkkipaikkakolarointipelko muuttui oivalluksia ja tajuntaa avaavaksi kokemukseksi.

Peloista keskustelimme toisena päivänä ja siitä kuinka vaikea on luottaa elämään. Mutta kun eihän elämä ole muuta kuin luottamusta! Mieti kehoasi. Sydän sykkii rinnassasi ja veri virtaa suonissa. Luotatko siihen? Eihän tässä muuta mahdollisuutta ole. Kokeileppa hallita hengitystäsi - pidätä sitä vaikka minuutti tai hengitä johonkin ulkoa säädeltyyn rytmiin. Ja kokeile sen jälkeen rennosti turvallisesti selälläsi maaten päästää irti. Antaudu. Ja silloin se hengitys vain virtaa ja helpomminkin. Meistä pidetään superhyvää huolta täällä elämässä kyllä. Luotettiin tai ei. Uusi päivä koittaa kyllä. Ja antautuen luottaen nautimme enemmän. Nautitaan. Nautitaan. Ja tehdään semmoisia juttuja, jotka vie ihmiskunnan tietoisuutta eteenpäin. Siinä elämälle tarkoitusta.

Kurssi on hyvin käytännönläheinen. Siellä todelle tehdään ja työskennellään. Sopivasti virittävät keskustelut ovat tärkeitä, ja syvät merkittävät muutokset syvälle hermostoon asti todella saadaan tekemisen kautta. Molempina päivinä työskenneltiin ihmissuhteiden parissa. Ensimmäisenä suhde vanhempiin löysi muutoksen laukaisevaa kiitosta ja anteeksiantoa. Toisena käytiin käsiksi parisuhteisiin. Parisuhde on paras paikka kasvaa ja löytää todellinen itsensä. Kumppani on siihen loistava "miinakentän" laukaisija. Tässä harjoituksessa tunsin vapautuvani ison järven kokoisen lastin verran menneistä parisuhteista kertyneistä lukoista ja tukkeutuneista tunteista. Sen jälkeen upposin jopa syntymähetken traumoja käsittelemään. Kehoni värisi ja virtasi voimaannuttavaa energiaa. Pääsin irti tiedostamattomista peloista ja tunsin jälleen aitoa maistuvaa tunteikasta elämää. Koin syntyväni uudestaan jokaista solua myöten ja eheytyväni syvästi.

Kuin kaikki alkaisi alusta puhtaasta valosta ja rakkaudesta. Tunsin jalkani vahvemmin kuin koskaan ja ne maadoittuivat vahvasti. Voimakas elämän virta värisi ja hyrisi niissä esteettömästi. En kuitenkaan aluksi voinut jalkoja liikuttaa enkä myöskään käsiä. Ihan kuin pikkuvauvalla pelkästään hengitys toimi ja pää liikkui. Pikkuhiljaa liike palasi raajoihinkin ja palailin sisäiseltä matkalta Eijan ihanaan hoitotilaan. Oli suuri tarve koskettaa jokaista kehoni kohtaa ikään kuin sitä ei olisi koskaan koskettukaan tässä elämässä. Koskettaa, jotta tulen sen olemassaolosta tietoiseksi. Kauhistuin kun tajusin missä tilassa maapallo nyt on. Noustakseni elämään keräsin uskallusta niistä asioista, joissa täällä vielä on puhtautta jäljellä. Sydämeni sykkii. Raikasta hengitysilmaa löytyy metsistä, laadukasta vettä virtaa lähteissä ja ravitsevaa ruokaakin on kivasti tarjolla varsinkin villinä luonnossa. Ollaan käyty ihmiskuntana aika synkillä retkillä ja nyt – huh – onneksi valon määrä kasvaa ja laajenee täällä.

Molempina päivinä teimme myös tehokkaan syväpuhdistavan Ananda Mandala hengitysmeditaation, jonka jälkeinen rentouden tila oli todella aidon antautuvan syvä. Huomasinkin jopa unohtaneeni mitä syvä rentous, rauha ja tyyneys todella on.

Suosittelen kurssia sinulle jos olet saanut tarpeeksesi kärsimyksestä, yksinäisyydestä, tuskasta, stressistä ja muista irrallisuuden ja pelon vivahteista. Ja kun haluat olla aidosti syvästi onnellisempi.

Seuraava on lokakuun lopussa:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti