tiistai 14. tammikuuta 2014

Oikeasti

Nyt se on ihan todella oikeasti menoa. Huh. Rinkka on pakattu ja jokaikinen tavara viimeistä sukkaparia myöten tarkkaan mietitty. Tuli muuten ennätyskevät rinkka. Elämän pisin reissu ja elämän kevyin kantamus. Ensin noin 13kg ja sitten mahtuikin vielä Puhdistamon ja Punnitse&Säästän eväitä kuutisen kiloa :)

Pari viimeistä päivää on nostanu kyllä melkoisia outoja uusia tuntemuksia. Kotoisa peti tuntui niin puoleensavetävältä ja kaikki tuttu ympäristö treenipaikkoja myöten ikään kuin tarjosivat parastaan. No onpa sitten mahtava palata ja terveenä ja ehjänä palaankin!

Tuossa myös nousi sisäiseltä lapselta arka pyyntö, "saanko nyt ihan oikeasti relata"? Ajattelin kysyä sitä valmentajilta, mutta sisimmässäni tajusin sen itsekin vapauttavien kyynelten myötä, että kyllä nyt saa ihan oikeasti relata. 26, 5 vuoden tykityksen jälkeen tämä on todella ansaittua.

Vuosien varrella olen säästänyt rahaa tietämättä mihin ja nyt tiedän. Tämä on sitä mitä haluan. Lentojen jälkeen laskeskelin matkabudjetin olevan luokkaa 33 € päivä, mikä käy kyllä haastavaksi varsinkin kalliimmiissa maissa kuten Japanissa, mutta uskon ja luotan talouden järjestyvän elämässäni juuri oikein kun elän sydämestäni.

Jo viikko sitten sanoin äidille, että olisin valmis vaikka jo silloin lähtemään. Nyt kuitenkin tuntuu siltä, että voisi vielä viikon valmistella ja kerätä tietoa...valmistella voi ikuisesti, mutta jokainen hetki on yhtä arvokas. Aina. No matter what. Siihen...siis Tähän pääsee käsiksi vaikka hengityksen kautta.

Tähän kohtaan sopiikin loistavasti rakkaan ystäväni Marian lähettämä tekstiviesti:  " Hyvää maailman matkaa, Rohkea toteuttaja! Tässä yksi minua viime aikoina inspiroinut lausahdus: "Ihmisen ei pidä antaa kellon ja kalenterin sokaista itseään siltä tosiasialta, että elämän jokainen hetki on ihme - ja arvoitus." Ihanaa reissua rakas ystävä, nauti! "

Nöyräksi vetää pienen miehen suuren maailman edessä.
Kohta noustaan ilmaan - helpotus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti