torstai 23. tammikuuta 2014

Saga ja Shiki www.shikimethod.com

Tuntuu hieman sydäntä repivältä vaihtaa paikkaa usein. Juuri kun on löytänyt upeita ihmisiä, niin taas mennään. Kuitenkin kun rinkka on pakattu ja matka jatkuu, niin vapaus ja seikkailumieli nousevat esiin.  Japanissa on rauhoittavat energiat ja kaikki toimii hienosti. Heti lentokentältä junalla poistuessani tunsin tuntemattomien Japanilaisten seurassa rauhallisuutta. Ja kohteliaisuus sekä vieraanvaraisuus ovat huikeaa. Perheenjäsenten kesken ei meininki kuitenkaan kuulemma ihan samaa ole.  

Päivät jolloin en tiedä seuraavan yön majoitusta tarkalleen ovat minulle haastavia. Aina kun ei ehdi suunnitella joka päivää etukäteen saati varata majoitusta. Couchsurfingissä on haasteena se, että ois hyvä päiviä tai jopa viikkoa ennen ottaa yhteyttä. No tässäpä saa opetelle luottamusta elämän kantavaan voimaan. Hyväksyntää ~ rakkautta - läsnä kaikkilla ja aina. Aina joku yöpaikka järjestyy.


Oli huikeaa tavata luomuravintolasta samoilla leveleillä oleva kaveri Koichi. Käytiin vaeltamassa läheiselle vuorelle ja puhuttiin mm. elämästä, energiasta ja sem hallinnasta. Hän opetti minut löytämään positiivista negatiivisesta ja vapautumaan sekä tervehtymään sitä kautta. Tuntuu ihan kehossa rentoutumisena.


Kun negatiivisia puolia kaivelemalla löytää itselle absoluuttisia positiivisia asioita ja kiittää siitä sydämellä niin vapautuu kokonaisvaltaisesti. Tämän rakkauden valon voi antaa virrata sydämestä kaikkialle kehoon. Esimerkiksi minulle kontrolli on vapauden negatiivinen vastapuoli. Sitä kaivelemalla löytyy kuitenkin turvallisuus, mikä on minulle 100% positiivinen asia.  
Sagan 2vrk sain nauttia huikeasta vieraanvaraisuudesta, jota Shiki -metodin perustaja herra Tadao Kawahara minulle tarjosi ja järjesti. Hotelli, kyyditykset, ruokailut ja mukavaa seuraa oli koko ajan. Lopulta meidän tapaaminen ei onnistunutkaan poikkeuksellisen lumisateen vuoksi.


Sen sijaan neiti Junko opetti minulle uusimmat päivitykset Shikistä eli kehotyyppiopista ja harjoittelimme niitä yhdessä. Sain oppia mm. uusimmat testaustavat, kohdistettua meridiaaniterapiaa - mikä todella vaikuttavasti rentoutti ja hoiti kehoa - sekä yllättäen tietää sen, että kehotyyppi voikin vaihtua. Vou. Ja vieläpä tämä aukesi lisää, mitä Tada sanoi minulle 3 vuotta sitten Suomessa: "when you have your center, you can do anything"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti