tiistai 10. marraskuuta 2015

Kivuttomia Hetkiä - Paluu Kokonaisvaltaiseen Toimintakykyyn


Ajan autolla. Kaupungin värit, valonsäteet, liike ympärillä ja vastaantulevat ihmiset - kaikki mitä havaitsen näyttää erikoisen kirkkaalta ja selkeältä - suorastaan upealta. Havahdun ja huomaan jotain merkittävästi muuttuneen. Onnenväristykset ja ilon liikahtelut aaltoilevat kehossa. Kyyneleitäkin onnesta jokunen pulpahtaa. Astun ulos autosta ja hypin ilosta - olo on todella kevyt kuin höyhenellä. Tämä on ensimmäisiä kivuttomia päiviä puoleen vuoteen! Tuntuu superonnelliselta aistia ympäristöä kirkkaasti ja olla läsnä ilman kipuja.


Kivut olivat värittäneet elämääni helmikuisen tapaturman jäljiltä päivittäin. Pitkällisen etsinnän jälkeen sain viimein apua, joka tuntuu vievän oikeaan suuntaan. Aloitin Bemer terapian ja huomasin vaikutuksia hyvin pian. Vau! Kiitos tästä siunauksesta. Tuntuu pitkästä aikaa täysin hyvältä olla kehossa. Tunnen myös varpaani kunnolla pitkästä aikaa.


Yhteys kehooni on todella palautunut - se näkyy ja tuntuu kaikessa. Työt, ihmissuhteet, liiketoiminta, liikunta, mielenterveys ja elämänilo värähtelevät ihanilla muutosaalloilla. Apu Bemeristä on ollut valtavan suuri. Se on korostunut merkittävästi stressimyllerryksissä, joita viiden eri työprojektin pyörittäminen on aktivoinut. Vältyin nyt flunssaltakin - toisin kuin vuosi sitten syksyissä vastustuskykyä koettelevissa keleissä.


Uskalsin palata myös kilpakentille suunnistuksen parissa, kun tiesin että kisan tuomista kivuista pääsemiseksi on varma keino kotona odottamassa. Tämä jos mikä oli minulle tärkeä asia! Olen myös toiveikas sen suhteen, ettei leikkauspöydälle tarvitse mennä. Lisätieto siitä selviää tammikuussa.


Suunnistusleirille valmennushommiin mennessäni otin tietenkin Bemerin kaveriksi mukaan ja kas - lapset ihmettelivät mikäs vekotin tuo on? Pääsivätkin testaamaan ja ihan kaksi kerrallaan vierekkäinkin sovussa sopivat. Herkimmät huomasivat vaikutuksesta uudenlaisia tuntemuksia kropassaan.


Nukkumaan meno ja herääminen maistuvat herkullisemmilta kuin vuosiin. Otan Bemer latausta aina viimeiseksi ennen nukahtamista sekä ensimmäiseksi aamulla. Illalla kroppa saa hemmottelevaa ja rauhoittavaa vaikutusta hermostolle, mikä valmistaa hienosti lepoon. Aamulla puolestaan tuntuu unimatkojen jälkeen kivalta palata kehoon energioiden virratessa luonnollisen liukkaasti.


Kivuttomin ja onnellisin terveisin2 kommenttia:

  1. Hienoa! <3 Suosittelen jossain vaiheessa uniohjelmaa sitten! Se on aivan mielettömän ihana myös ... <3 <3 menestystä ja onnea eloosi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee! Kokeilinkin sitä uniohjelmaa jo hieman. Kiitos kommenteista ja onnea sinunkin eloosi <3

      Poista