keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Tulikaste

Tunteiden kuuluu virrata vapaasti ja aidosti. Ne saavat elämän maistumaan elämältä. Nyt laajennan ajatuksieni, kokemuksieni ja tunteideni esille tuomista. Aidosti juuri sellaisena kuin ne luonnollisesti tulevat ja menevät. Tämän bloginkin aloitus nosti esiin mm. turhautumisen, ilon, hallitsemisen ja hallitsemattomuuden tunteita. Kaikki ei mennyt ihan niin hienosti kuin olin haaveillut ja kaavaillut. Esimerkiksi tekniset ongelmat nettiyhteyksissä tarjoavat usein haasteita, jotka pitävät urbaanin nykyihmisen valppaana. Itse voi VALITA antaako haasteiden masentaa vai terävöittää. Kivikaudella haasteena saattoi olla ruuan loppuminen. Valitsetko masentua ja nääntyä nälkään vai etsiä kekseliäästi ratkaisun? Kun yksi ovi sulkeutuu, toinen aukeaa.

No niin, siinä oli vähän virittelyä. Pointtina tässä julkaisussa on laittaa pallo liikkeelle ja avata röörit. Kun jotain tekee kerran niin sitä on helpompi tehdä uudestaan. Usein se ensimmäinen askel vaatii juuri eniten rohkeutta ja nyt minä otin sen uskaltautuessani avaamaan sanaisen arkkuni. Jee jee :)

Sain aloitettua myös elämysvideopäiväkirjan jakamisen:
http://www.youtube.com/watch?v=eLt7qQlBUhk
Jos tunnet stressiä elämässäsi niin ei muuta kuin pulahtamaan.
Takuuvarma stressinpurkaja ja mielen selkeyttäjä.
Toimii kesät talvet!

Tässä myös tuore julkaisu luonnollisesta liikkumisesta:
http://respecta.fi/fi/yritys/blog/1-blog/31/luonnollisin-askelin-uusille-poluille/


Vuosi sitten syksynä jouduin polvivamman takia jättämään raskaasti väliin rakkaat SM-yösuunnistukset, mutta onnellisen johdatuksen kautta pääsin mukaan Andy Hopin järjestämään Täysii Seminaariin Tampereelle. Seminaari käynnisti elämässäni upeiden muutosten sarjan. Verkostoiduin mahtavien ihmisten kanssa ja sain vahvistavaa inspiraatiota sekä työkaluja matkalle unelmiin. Seminaari oli silloin ensimmäinen laatuaan ja kohta tulee toisen kerran. Suosittelen tapahtumaa lämpimästi sydämestäni kenelle vain elämässä eteenpäin pyrkivälle. Olisi kiva nähdä sinua paikan päällä. Alla olevasta linkistä löytyy tietoja ja sieltä voi myös liput napata. Kampanjakoodilla "LUOMUILO" saat kivasta kympin alennusta. Ennakkoliput 20.10. saakka tarjolla.
http://www.taysii.fi/?utm_source=aaposummanen&utm_medium=taysii&utm_campaign=2013

Eilen ja tänään olen paukuttanut monille uusille alueille. Niin kutsutuille "epämukavuusalueille". Välillä on tuntunut siltä, ettei mikään suju...perfektionismiin kun taipumusta on. Mutta sitten jo syvältä kumpuava levollisuus pysäytti ja intuitio sanoi "hei, olet tehnyt monia uusia juttuja rohkeasti ja silloin on luonnollista ettei kaikki suju täysin luistavasti rutiininomaisesti". Niinpä niin...matkalla menestykseen tulee väistämättä tehtyä myös paljon "virheitä". Käsittääkseni juuri tekemällä oppii parhaiten ja kuinka voisi oppia tekemään mitään jos sen pitäisi olla täydellistä jo ensimmäisellä kerralla? Virheiden teko sallittua ;) Mielestäni sanan virhe voisi korvata vaikkapa sanoilla "korjaava oppikokemus". Ja sanan epämukavuusalue voisi vaikka korvata houkuttavammalla sanalla "uutuusalue".

Toinen todella ärsyttävä juttu on kun ei saa jotain asiaa laadukkaasti tehtyä. Siitä esimerkkinä minulta loppui videomuokkauksen keinot kesken ja lopputulos on tällä kertaa mitä on. Parempi kuitenkin kun ei mitään. No tässä sitä löytää oman rajallisuutensa ja "me me me" -ajattelu voittaa "minä minä minä" -ajattelun. Yhdessä hyvä tulee. Voisko joku opettaa nykyaikaista videoiden käsittelyä? Ja muutenkin nettiavaruudessa toimimista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti